pašta
Narejena s strastjo.
Odkrijte strast ajdovske pašte v novi preobleki.
Kot vodilni proizvajalec testenin v Sloveniji
smo odločeni, da ljubiteljem kulinarike pokažemo,
kaj resnično pomeni uživati v pašti!
So naš simbol kakovosti, zlate odličnosti in ponosa.
Narejene v Sloveniji.
Z ljubeznijo in s primorskim duhom,
z užitkom, polnim strasti ...
Ta užitek pa želimo deliti z vsemi ljubitelji pašte!
Zato poiščite pravo strast.
Izberite Mlinotest pašto.
Kot vodilni proizvajalec testenin v Sloveniji
smo odločeni, da ljubiteljem kulinarike pokažemo,
kaj resnično pomeni uživati v pašti!
So naš simbol kakovosti, zlate odličnosti in ponosa.
Narejene v Sloveniji.
Z ljubeznijo in s primorskim duhom,
z užitkom, polnim strasti ...
Ta užitek pa želimo deliti z vsemi ljubitelji pašte!
Zato poiščite pravo strast.
Izberite Mlinotest pašto.
Nagrajujemo vse ljubitelje pašte!
Okusite strast Mlinotest pašte v vsakem grižljaju.
Sodelujte v nagradni igri in osvojite mamljive nagrade.
Kako sodelovati?
Rešite kratek kviz ali pa naložite sliko računa, s katere mora biti razviden nakup Mlinotestove pašte. Če pa že imate pašto doma, jo fotografirajte in naložite sliko.
Nagrajujemo vse ljubitelje pašte!
Okusite strast Mlinotest pašte v vsakem grižljaju.
Sodelujte v nagradni igri in osvojite mamljive nagrade.
Kako sodelovati?
Rešite kratek kviz ali pa naložite sliko računa, s katere mora biti razviden nakup Mlinotestove pašte. Če pa že imate pašto doma, jo fotografirajte in naložite sliko.
Nagrajujemo vse ljubitelje pašte!
Okusite strast Mlinotest pašte v vsakem grižljaju.
Sodelujte v nagradni igri in osvojite mamljive nagrade.
Kako sodelovati?
Rešite kratek kviz ali pa naložite sliko računa, s katere mora biti razviden nakup Mlinotestove pašte. Če pa že imate pašto doma, jo fotografirajte in naložite sliko.
Znate pripraviti popolno pašto?
Ker gojimo posebno ljubezen do pašte, nam ni vseeno, kako se ta pripravi. Mlinotest pašta je seveda enostavno predobra,
da z njo ne bi ravnali pravilno.
Lomljenje špagetov in razkuhavanje pašte je za nas greh.
Zato spodaj odkrijte tri korake za popolno pripravljeno pašto.
KORAK 1:
1. Uporabite pravi lonec
Testenine morajo plavati v vodi, da se ne zlepijo ali kuhajo neenakomerno. Zato izberite lonec z dovolj prostornine.
2. Uporabite dovolj vode
Sledite preverjeni formuli: 1 l vode na 100 g testenin, da bodo testenine prosto plavale v vodi.
3. Poskrbite za okus
Dodajte sol v vrelo vodo, saj je ta ključnega pomena za okus pašte. Okusite in po potrebi dosolite.
KORAK 1:
1. Uporabite pravi lonec
Testenine morajo plavati v vodi, da se ne zlepijo ali kuhajo neenakomerno. Zato izberite lonec z dovolj prostornine.
2. Uporabite dovolj vode
Sledite preverjeni formuli: 1 l vode na 100 g testenin, da bodo testenine prosto plavale v vodi.
3. Poskrbite za okus
Dodajte sol v vrelo vodo, saj je ta ključnega pomena za okus pašte. Okusite in po potrebi dosolite.
KORAK 1:
1. Uporabite pravi lonec
Testenine morajo plavati v vodi, da se ne zlepijo ali kuhajo neenakomerno. Zato izberite lonec z dovolj prostornine.
2. Uporabite dovolj vode
Sledite preverjeni formuli: 1 l vode na 100 g testenin, da bodo testenine prosto plavale v vodi.
3. Poskrbite za okus
Dodajte sol v vrelo vodo, saj je ta ključnega pomena za okus pašte. Okusite in po potrebi dosolite.
KORAK 2:
1. Pazite, da ne razkuhate
Pašto kuhajte toliko časa, kot je priporočeno na embalaži ali malce manj, če želite, da so testenine al dente.
2. Pravilno odcedite vodo
Po kuhanju pašto odcedite v cedilu. Ne spirajte testenin pod tekočo vodo, saj lahko izgubijo okus in škrob.
3. Ne odlijte vse vode
Voda, v kateri se kuha pašta, vsebuje škrob. Dodajte jo k omaki in ta bo pomagala povezati vse skupaj.
KORAK 2:
1. Pazite, da ne razkuhate
Pašto kuhajte toliko časa, kot je priporočeno na embalaži ali malce manj, če želite, da so testenine al dente.
2. Pravilno odcedite vodo
Po kuhanju pašto odcedite v cedilu. Ne spirajte testenin pod tekočo vodo, saj lahko izgubijo okus in škrob.
3. Ne odlijte vse vode
Voda, v kateri se kuha pašta, vsebuje škrob. Dodajte jo k omaki in ta bo pomagala povezati vse skupaj.
KORAK 2:
1. Pazite, da ne razkuhate
Pašto kuhajte toliko časa, kot je priporočeno na embalaži ali malce manj, če želite, da so testenine al dente.
2. Pravilno odcedite vodo
Po kuhanju pašto odcedite v cedilu. Ne spirajte testenin pod tekočo vodo, saj lahko izgubijo okus in škrob.
3. Ne odlijte vse vode
Voda, v kateri se kuha pašta, vsebuje škrob. Dodajte jo k omaki in ta bo pomagala povezati vse skupaj.
KORAK 3:
1. Izberite pravo omako
Izberite pravo spremljevalko za svoje testenine. Za špagete bo prava bolognese ali paradižnikova omaka, za peresnike pa pesto.
2. Izberite prave testenine
Takšne s polnovrednimi, okusa polnimi sestavinami so najboljše. Zmagovalni namig: izberite Mlinotest pašto!
3. Pripravite (svojo) pašto
Pripravite pašto tako, kot vam srce poželi. Ko jo navijete na vilico, bo že pripravljena za ugriz. Pa dober tek!
KORAK 3:
1. Izberite pravo omako
Izberite pravo spremljevalko za svoje testenine. Za špagete bo prava bolognese ali paradižnikova omaka, za peresnike pa pesto.
2. Izberite prave testenine
Takšne s polnovrednimi, okusa polnimi sestavinami so najboljše. Zmagovalni namig: izberite Mlinotest pašto!
3. Pripravite (svojo) pašto
Pripravite pašto tako, kot vam srce poželi. Ko jo navijete na vilico, bo že pripravljena za ugriz. Pa dober tek!
KORAK 3:
1. Izberite pravo omako
Izberite pravo spremljevalko za svoje testenine. Za špagete bo prava bolognese ali paradižnikova omaka, za peresnike pa pesto.
2. Izberite prave testenine
Takšne s polnovrednimi, okusa polnimi sestavinami so najboljše. Zmagovalni namig: izberite Mlinotest pašto!
3. Pripravite (svojo) pašto
Pripravite pašto tako, kot vam srce poželi. Ko jo navijete na vilico, bo že pripravljena za ugriz. Pa dober tek!
Ne samo Iztok, vsi slovenci
gojimo pristno ljubezen do pašte
Spoznajte, kako lahko s ščepcem strasti in najboljšo pašto Mlinotest okusite košček Primorske, ne da bi zapustili svoj dom!
Ne samo Iztok, vsi slovenci
gojimo pristno ljubezen do pašte
Spoznajte, kako lahko s ščepcem strasti in najboljšo pašto Mlinotest okusite košček Primorske, ne da bi zapustili svoj dom!
Ne samo Iztok, vsi slovenci
gojimo pristno ljubezen do pašte
Spoznajte, kako lahko s ščepcem strasti in najboljšo pašto Mlinotest okusite košček Primorske, ne da bi zapustili svoj dom!
Najboljši okusi že več kot 150 let!
Svojo ljubezen, strast in zvestobo do tradicije smo zapakirali
v novo intenzivno rdečo embalažo, ki ne ostane neopažena.
Spoznajte Mlinotest pašto,
narejeno pri nas doma - v Sloveniji.